Wie zijn wij?

CASA KAFKA PICTURES -

Casa Kafka Pictures

Casa Kafka Pictures, een filiaal van de RTBF en de reclameregie RMB, werd in november 2005 opgericht met twee doelstellingen:
– Het ondersteunen van de groei en de structurering van de Belgische audiovisuele sector door het financieren van audiovisuele werken.
– Het aanbieden van een investerings- product aan Belgische bedrijven die interesse hebben voor Tax Shelter.

Sinds de inwerkingtreding van de wet betreffende de uitbreiding van de Tax Shelter naar de podiumwerken begin 2017, ondersteunt Casa Kafka Pictures eveneens de sector van de Podiumkunsten.

Gesterkt door haar unieke waarden en aanpak, neemt Casa Kafka Pictures vandaag een belangrijke plaats in op de markt voor Tax Shelter intermediatie. Zij zorgt bovendien voor een – zichtbare, waardevolle en duurzame – bijkomende dimensie voor de investeerders, namelijk die van de Belgische en Vlaamse audiovisuele en podiumwerken creatie.

Samenwerking met Belfius

Overtuigd door onze resultaten, onze ethiek en onze expertise, schenkt Belfius Bank ons sinds 2009 haar vertrouwen, onder de vorm van een nauwe commerciële samenwerking in het voordeel van de bedrijven die klant zijn bij Belfius Bank.

Dit vruchtbare partnerschip laat ons toe om onze investeringsportefeuille te verstevigen in het voordeel van de Belgische culturele sector. Tegelijkertijd genieten wij van de stevige financiële expertise van de bank, die net zo begaan is een aanpak te ondersteunen die de creativiteit in ons land en onze gemeenschappen aanmoedigt.

Deze samenwerking werd trouwens met enthousiasme ontvangen door beide sectoren.